Wednesday, March 23, 2011

STAR PUNYU MUNYU

M.HAFIS AZIZI a.k.a APIES KACAK HAHA .PORN STAR no 1 and paling laku dekat dunia PORN STAR .this is owner ini blog ok?so jangan tak kenal lak .berusia 18 tahun *pada bulan 8 nanti and for sure masih single dan tidak mempunyai anak ;)sangat sangat baik hati dan pemurah .*HAHA bajed good good jea aku ni ;)MASIH SINGLE pada tahun 2012 ini . http://www.facebook.com/profile.php?id=100000551750446
MUHD ZULFAHMI a.k.a AMY ,PORN STAR NO 2 *bawak aku .HAHA .beliau tak lah kacak sangat ,jambu jea kot lebeh ?HAHA .MASIH SINGLE ;)18tahun .new frend ,baru jea kenal .tapi tak lah baru sangat kenal si jambu ni .yang aku tahu die kuat merepex +++ .kalau lepak gerenti tercabot anak tekak sbb nak gelak jea .and agak kuat sex kot ?*membe aku cite ah .HAHA .
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000906556462
MUHD SHAFIQ a.k.a SHAFIQ SENGAL ;) PORN STAR NO 3 *bawah ami .berusia 19tahun *tua setahun dari aku.MASIH SINGLE juga tapi ade 4 orang anak buat mase skg .HAHA . die menjadi mentor kepada anak anaknya .budak ni bajed comel jea lebeh kerana apa ?itu die je yang mengetahuinya .HAHA muke seakan akan AWIE mase kanak kanak dulu ,katenye ahh .aku senyap jea .heee
http://www.facebook.com/soziel
KAMIL NADZLI a.k.a KOPI. PORN STAR NO 4 *bawah shafiq .berusia 18tahun dan MASIH SINGLE juga.die suke makan kerepek pedas.di sebab kan oleh itu die selalu keluar masuk hospital disebabkan cirit birit yang melampau.huh.agak gile la jugak sebab beliau mampu kentot sambil menyelam di kolam air masin(sebab tu die itam) .beliau amat ta ske bile orang mengaji (yea takot terbakar nanti) .
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001606777559


MOHD KAMIL a.k.a NOH RIBUT . PORN STAR no 5 and the last one ,HAHA . .MASIH SINGLE ,single lah sgt kot ?HAHA .bajed hot ,kacak ,semua die yang pgg .HAHA tye mane mane kedai mamak msti kenal die sbb die suke makan mee goreng mamak .HAHA waklu .puas die mengorat anak anak mamak tp until today masih single .kesian kot?kot lahhh .HAHA .pernah di kecewa kan berkali2 dengan anak kak limah.walau bagaimanapun ,beliau tetap sahabat .


*mereka adalah sahabat saya selamenya .*weh aku sayang anda semua+cinta doe .HAHA jangan cite kat orang len taww ;) t.care byebye