Monday, April 18, 2011

it's up to u

sayang ,akhirnya i terpaksa say it's up to u . beby buat lah apa sahaja yang beby rasa ok .biy tanak memarah dah .makin lame kite gado ,makin jauh biy rase cinta kita ni .so bialah biy senyap or biy luahkan kat orang lain saje ok ;)if nak msg ,msg lah .tanak sudah!na unline sampai lame mane pun,unline lahh .nak gedik?ohh go on buah ati <3 .kalau itu bole buat biy tersenyum kan kan ;)sayangg ,tipu kalau biy tak kecewa ngn beby .biy sad .try lah faham each other .saya pujuk awak and awak pujuk saya .tp awak tak pujuk saya .hanya bberapa msg and bile sy ta reply awak pun wt tataw kan .an i gak mengalah . .i bukan nak ungkit ,tp PLEACE faham i gak .i manusia like you ! sayangg ,bile u bace ni i hope u betol betol faham i .if cinta ,you tahu jage relate ni kan .i TANAK KENE GAME ,TANA GAME ORANG,TANA TANA TANA SEGANYA YANG TA ELOK UH!!! that all beby .i sad sad sad ngn you ;(