Wednesday, April 20, 2011

JUSTIN BIBIR ?!


JUSTIN BIBIR ?awww sy peminat awak tahuu ;)awak pun minat sy kan kan ?HAHA*itu lah kebayakan gurl ckp bile aku temu ramah .HAHA ayat taley blaaaa ah kau ni apies!!!!wei bibir ,ko ingat kau kacak??!mmbe aku ajak pg jumpe ko ajak minum teh o ais kat ani sup utara sbb anak tauke kedai uh catik,name die lina kot law ta silap .ko mcm ne?beminat taa?HAHA bodo merepek ==' yang pasti aku lagi kacak dari awak lah bibir ;)law aku datang consert ko ,ko dtg consert aku gak ok?JANJI ngn apies aww?HAHA .tu jea aku nak merepek ,pape pun aku rndu kot .rindu zaman muda muda kite dulu ,ko igt lg kite men gasing dlu?HAHA mcm bodoe kan ko main ;)pape un aku taw ko rndu aku .dahdah bibir,jangan sad ok?haha awek ko sihat?aku dah tiada awek laaa;(HAHA