Tuesday, April 19, 2011

SINGLE ;(

SINGLE?yeah aku single and and aku sangat sad for sure .ta kisah lah if die ta sad .yang penting aku sayangkan relation ni .sumpah aku sayang kau lah jaja!!walaupun kite always gado ,tp jauh disudut ati aku sayangkan kau .ta sampai sebulan pun relation kite !kau lah couple aku yang paling sekejap .19 hari myb kite bersama .HAHA gile babi ah kejap .aku gelak?yeah aku gelak dalam kesedihan lah!!kalau betul ko cinta and sayang aku kau takan tingal aku and kau takan khianati segala sumpah kita .SUMPAH?myb kat dunia tiada kesan atas segala sumpah uh ;)aku tak ah hebat sangat dalam hal agama ni .back to the story ,sumpah aku cinta kau .tp kau buat aku sakit hati bile kau nak putus .ni ke care terbaik yang kite dah buat?!*TAYA NAK SEMAK SEMAK SAL CINTA??*huhh cukup indah kata kata kau tuh sayang . .kau tak faham betolbetol cinta kita that why ko tak sad kan ;)tape ah .AKU SINGLE and KAU SINGLE . silap aku kan semuanya .HAHAHAHAHAHAHAHA . EZATUL FARRYZA ,sumpah aku cinta kau walaupun aku tak cukup mengenali kau time aku mintak couple byeee!!!!!!!