Friday, August 19, 2011

kesedihan

just nak share aku sad sgt sgt sekarang .
for sure aku balik dmnsara sbb nak jmpe alia .and alia pun blik s.alam sbb nak jmpe aku
tp ape yg berlaku ialah bila aku nak jumpe die ,die lak taley nak jmpe aku atas sbb trtentu .
*hye sayang ,sumpah biy sad gyle vavi dah ni .lame kot kita tak jmpe .if sblum ni kite jrg contact sbb biy pg plkn ,tp skg biy dah blik!!!!syg lak pg study dekat pahang !sangat jauh dari pandangan .if rumah kite sebelah sebelah tape ,tak kisah sgt tp kita ni jauh kot .
~back to he story ,skg sumpah aku xde mood gyle vavi .for sure esok ade gath dengan mmbe mmbe plkn ,and aku igat nak bwk alia jumpe mereka .tp see lah ape yg berlaku .that all !