Thursday, October 27, 2011

ALIA MAJID

tanpa rasa jemu saya update pasal awak lahh sayangg.awak tahu ape maksud picture tu tak?
*HANDPHONE :saya guna untuk msg&call awak.
*EARPHONE :saya guna untuk dengar lagu yang awak bagi:)
*U'R PICTURE :tempat saya cakap sorang sorang#gila kan saya;)

dah berkali kali saya cuba untuk hubungi awak,tapi laen tak ok. bodoh jea kan.myb hujan lebat mengakibatkan pencawang maxis banjir kat tempat saya.hahaha..saya cuba msg awak,tapi awak tak reply kan;(
sedehnyaaa hati saya. bila msg masuk jea sy ingatkan awak.tp msg kwn kwn sy;(
29.10.2011 tak lame lagi kan. tak sangup saya nak hadapi tarikh tu;(

*I SAID THAT INY,DO YOU HEAR ME??(sambil bisik kuatkuatkuat kat telingaaa awak)
Published with Blogger-droid v1.7.4