Monday, November 7, 2011

happy and sad.

tadi aku dapat dengar voice kau.sumpah aku rindu gile kat kau that why aku cll. tah bila lagi aku dpt dengar voice kau pun aku tak tahu..that why aku cll kau. then kau letak kot.aku try cll and call again tapi number busy. myb sebab orang penting call kau kan. tape lahh:') aku dah mula sedar aku siapa. sory lahhh aku baru sedar aku ni siapa. yang penting aku happy dapat dengar suara kau dan aku sad dengar suara kau...
Published with Blogger-droid v1.7.4